Koen Vereecke blijft scoren en wint nu ook de Moorsele GP

January 28, 2018

Er is gewoon geen stoppen aan de man, zo moet het klinken van de zijlijn. Op zaterdagavond haalden niet minder dan negen combinaties de ultieme eindmeet zonder één fout te maken. In de 1.40m regionale Small Cup Grote Prijs wist de Oost-Vlaming, Koen Vereecke, nogmaals de overwinning op zijn naam te schrijven.

De voormalig Belgisch Kampioen snelde naar de overwinning met Amour d Ha (v. Mylord Carthago) na een finish in 38,60 seconden. Ook Cederick Deknudt hield de timer onder de 39 seconden. Op de rug van de 10-jarige Bamako de Muze-nazaat stopte deknudt de timer op 38,90 seconden.

De winnaar van de hoofdrubriek op vrijdag avond, Franisco Rocha haalde de derde plaats. Samen met Clyde LVB Z (v. Clinton) bleef hij Steve Lefevre met Jericho van Orti voor. Lore Decock en Heschung van ‘t Ameldonk haalden de vijfde plaats.

In de 1.25m rubriek hield Gilles Nuytens de concurrentie achter zich. Nuytens en Mama Mia Piccobello Z (v. Mr Blue) hield in deze proef Guillaume Marcotte op een veilige afstand. Als enige klokte Nuytens foutloos af onder de 51 seconden. Guillaume Marcotte sprong naar de tweede plaats met Upset des Katvents en de derde stek met Unka Sent of Andyl.

Timothy Denutte schreef dan weer de 1.15m ruriek op zijn naam. Denutte bleef in deze rubriek voor op Aline Sercu met Opaline Optima en Virginie Moeman met Joidello van de Keete. Pia Pouille schreef de 1.00m proef op haar naam.

Klik hier voor de resultaten