Koen Geerits en Kissy Eerlings aan zet in Peer

December 6, 2017

Afgelopen weekend verzamelden de LRV ruiters van Limburg op de Breugelhoeve in de klasse Z in de namiddag haalde Steven Kongins de overwinning in het zadel met Fidel. In deze proef rechtstreeks op tijd klokte het duo foutloos af in 69,28 seconden en bleef zo ruim drie seconden voor op Koen Geerits in het zadel van zijn vertrouwde Kulana.

In totaal hielden drie combinaties het foutloos in deze rubriek. Danny Loos sprong daarbij naar de derde plaats met onder het zadel Kinky Boy van het Gildenhof.

Beiden met één springfout volgden Kissy Eerlings met Treasure van het Eeropahof en Jordy Verboven met Jablo van de Oude Hoeve op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

In de eerste klasse Zwaar verschenen er negen combinaties aan de start van de barrage. Vijf duo’s hielden het er foutloos. De overwinning kwam op naam te staan van Kissy Eerlings in het zadel van Kometh von der Weretherbach. Het duo klokte foutloos af in 35,44 seconden en bleef zo nipt voor op Danny Loos met onder het zadel Lorenzo-L.

Steven Kongins volgde op een derde en vierde plaats met respectievelijk Fidel en Ezra. Eerlings werkte de top vijf af met Treasure van het Eeropahof.

Bij de klasse M was de ochtend en middag winnaar eveneens verschillend. Kimberley Eerlings won de eerste klasse M met Tyson van het Eeropahof. Het middag programma werd gewonnen door Leen Geysen met onder het zadel Hastalavista Ijzeren Lindehof. De Diepenbeekse schreef eveneens de klasse L op haar naam met Honolulu Ijzeren Lindenhof.

Klik hier voor de resultaten