Kirsten Rombouts wint Grote Prijs in Zandhoven

Kirsten Rombouts wint Grote Prijs in Zandhoven
Afgelopen zondag werd de Grote Prijs van de regionale VOR jumping in Zandhoven (De Kraal) gewonnen door een internationale amazone. Kirsten Rombouts was na een barrage met 9 de snelste met Bolero d'Hyrencourt. Jan Stoffelen volgde op 40 honderdste van een seconde met Anbingo. Christophe De Borrekens sprong naar de 3e plaats met Dassini St. Hanne Mertens, de voormalige amazone van Sea Coast Ferly werd 4e met Urgent onder het zadel. Maxine De Pelsmaeker en Haziana namen de 5e plaats voor hun rekening.

Op vrijdag won Nico Van Der Plaetsen de 1m25 rubriek met zijn vertrouwde ruin Wrangler van de Withoeve. Ivan Dalton en Big Al werden 2e, dit voor Neriske Prinsloo en Boldain Du Rouet Z. De top 5 werd vervolledigd met de amazones Axelle Druyts (Boalt Grandanto) en Valerie Van de Poel (Gratulon van Dyckershof).
Dirk Vinckx was op zaterdag de beste in deze reeks, dit met Borus. Yanick Beirens en Charming Force B sprongen naar de 2e plaats. Leen Cools vervolledigde de top 3 met Fastro van 't Akkerhof. Thomas Mertens werd nog 4e met Ceyenne B Z en 5e met Lordson Z.

Stijn Aernouts (Havanna D) en Laurie Van Campfort (Girmaldo S) wonnen de 1m15 rubrieken.

Klik hier voor alle uitslagen.