Karel Cox naar overwinning in Oslo

October 12, 2017

In de tweesterren rubriek van Oslo was er op een hoogte van 1m40 een mooie overwinning voor Karel Cox. Hier wist hij met de BWP-er Gentleman (v. Couleur Rubin) in dit twee-fasen parcours naar een tijd te rijden van 32.83 seconden.

Daarmee bleef hij ruimschoots voor op de Zweed Jacob Hellström en zijn Jus d’Orange van’t Bisthof (v. Chopin van het Moleneind) met wie hij een tijd noteerde van 35.10 seconden, terwijl zijn landgenoot Marcus Westergren met Cacao naar de derde plaats wist te rijden in een tijd van 36.26 seconden.

Voor Noorwegen was het vervolgens Benedikte Serigstad Endresen  met Cintia (v. Cellestial) die naar de vierde plaats wist te rijden in 36.57 seconden, terwijl het de Noorse Mathilde Kristine Kalland was die de top vijf wist te completeren. Zij deed dat in het zadel van haar Tulipan (v. Stauffenberg) en een tijd van 37.34 seconden.

Ook Rachel Steffen sprong zich in de prijzen. Samen met haar 10 jarige Hermes (v.   Chopin van het Moleneind) eindigde ze op een tiende plaats.

Klik hier voor alle resultaten