Julien Macedoine in de prijzen in Oliva

Julien Macedoine in de prijzen in Oliva
In Oliva werd eveneens de dag afgesloten met een twee-fasen rubriek voor de vijfjarige paarden. Deze werd verreden over een hoogte van 1m20 en kende haar winnares in de Britse amazone Maisie Drea die hier met haar Caro Z (v. Clintissimo Z) naar de snelste tijd van 39.41 seconden wist te rijden.

Daarmee bleef ze dan ook ruimschoots voor op de Duitser Alexander Schill in het zadel van de hengst Constable 5 (v. Connor 48) die hij rondstuurde in 45.44 seconden. Een derde plaats was er voor Pato Muente met Embassy PJ (v. Escudo 19) die hier samen naar een tijd wisten te rijden van 47.82 seconden.

Ook de Duitse amazone Katharina Knoop bleef met haar Big Celstar KZ (v. Big Star Jr KZ) van het hout en noteerde een vierde plaats in 48.62 seconden. Dan op de vijfde plaats zien we Ester Blekkink voor Nederland met haar KWPN-er Itos S (v. Tangelo van de Zuuthoeve). Het tweetal moest in de tweede ronde helaas 4 strafpunten laten noteren in een tijd van 44.60 seconden.

Voor België was het Julien Macedoine en zijn Cassarino Z (v. Cassaro Z) die naar een negende plaats wisten te rijden. Zij noteerden eveneens 4 strafpunten en kwamen met 47.94 seconden over de finishlijn. Met zijn andere paard de Zangersheide merrie Belle Fee Sauveniere Z (v. Bamiro) noteerde hij ook nog een 15e plaats met 4 strafpunten in de eerste omloop.

Klik hier voor alle resultaten