Julien Denaeyer als beste Belg op het Sentower Park

October 12, 2017

Heel wat internationale top combinaties komen deze week aan de start op het Sentower Park. De 1.30m rubriek werd opgesplits. In het eerste deel sprong Khaled Abdulrahman Almobty naar de overwinning met de BWP-hengst, Desert Storm II (v. Clinton I). In het zadel van Thierry Degraeve’s fokproduct sprong Almobty naar de winst in 53,40 seconden.

In totaal verschenen er 93 combinaties aan de start tijdens het eerste deel. Met bijna vier seconden verschil volgde Angelica Augustsson Zanotelli op de tweede plaats. Op de rug van de Z-merrie, Casanova Z (v. Coltaire Z) klokte de Zweedse foutloos af in 57,22 seconden. Ze bleef zo Kevin Thornton met Statschuss (v. Gris Fonce) voor.

Net buiten het podium volgde Cathrine Tonna (Miss Chili, v. Heartbeat) op de vierde stek. België’s Julien Denaeyer haalde als beste Belg de top vijf met zijn Qualina Z (v. Quidam de Revel). In het zadel van de 9-jarige merrie sprong DEnaeyer naar de vijfde stek.

Verder haalden ook Frederic Vernaet (Dauphine Van T&L, v. Toulon), Francois Mathy Jr (Mr Magoo, v. Chacco-Blue), Sonia Stacquez (Eglantine du Castelet, v. Ogano Sitte), Marie Magdalena Celotto (Vangelis de Chalanne, v. vulcain du Saint Homme) en Anthony Philippaerts (Goofy Van T Laerhof (v. Kashmir Van Schuttershof) de prijzen.

Klik hier voor de resultaten