Jos Verlooy geniet van overwinning in Lier

Jos Verlooy geniet van overwinning in Lier
In Lier kwam deze koude dag op een eind met een tweesterren rubriek in de 1m45. Hier was het Jos Verlooy die de eerste prijs mocht komen ophalen met zijn Japatero VDM (v. Eldorado van de Zeshoek). Met een tijd van 32.33 seconden won hij onder meer een wedstrijdkast.

Ook Gilles Thomas wist een mooie prestatie neer te zetten in het zadel van zijn Conaro (v. Con Capital) die hij in 33.58 seconden rond wist te sturen en daarmee op een tweede plaats eindigde. Dominique Hendrickx noteerde met Colina Pijnvenhof Z (v. Colman) nog een derde plaats met een tijd van 33.60 seconden.

Het waren de Ier Cameron Hanley met Aiyetero en Tom Dhaeyere die met James vd Oude Heihoef de top vijf wisten te completeren.

1m10 CSI1*

De 1ster 1m10 werd nog gewonnen door Niki Geenens en haar Chelsea die ze in 59.92 seconden rond wist te sturen. Ze verwees daarmee Jos Verlooy met Halbert v/h Paardeveld naar een tweede plaats die hier een tijd noteerde van 65.33 seconden. Verder zagen we nog een derde plaats voor Chloe Heyrman met Supreme du Bois Aile