Joris Vergauwen niet te stoppen in het Azelhof

January 14, 2018

Joris Vergauwen voelde zich op zaterdag avond in z’n nopjes op het Azelhof in Lier. In de 1.30m Silver hoofdrubriek snelde Vergauwen naar de overwinning met Bulgari d’Arsouilles (v. Baloubet du Rouet) onder het zadel. Het duo klokte foutloos af in 25,76 seconden.

Met ruim één seconde verschil volgde Mauro Bolioli op de tweede plaats. Bolioli en de 8-jarige sBs’er Exquise du Pachis (v. Vagabond de la Pomme ) klokten foutloos af in 27,32 seconden. Chaouki Rijnders vervolledigde het podium in het zadel van Kynai van den Hengstenpoel (v. Epleaser van ‘t Heike).

Net buiten het podium volgde Kelly Vercauteren met Ginkepie van de Rhamdiahoeve op de vierde plaats. Jan Geukens en Illusion werkten de top vijf af.

In de 1.20m rubriek haalde Lennerd Jochems de overwinning. Samen met de Zangersheide dochter van Chin Chin,  C’est Elle Z bleef Jochems voor op Henk Clabots in het zadel van Just A Lonely Boy vh Stuyvenhof. Marco vander SChraelen volgde op de derde plaats met Diva.

In de 1.10m proef liet Marijke Pops de concurrentie achter zich. Pops snelde er naar de overwinning met Camirez. Het duo hield als enige de timer onder de 25 seconden. Max Sebrechts (Manou de Muze) en Marijke Popse (Krack Z) volgden op een respectievelijke tweede en derde plaats.