Joris Vergauwen moet enkel Andrius Petroves voor zich dulden bij finale zesjarigen

Joris Vergauwen moet enkel Andrius Petroves voor zich dulden bij finale zesjarigen
Zojuist bij de finale voor de zesjarigen was het de Litouwer Andrius Petroves die in het Azelhof naar de overwinning wist te rijden. Hij deed dit samen met zijn Lasas met wie hij een tijd wist te noteren van 32.18 seconden in de barrage.

Hij bleef hiermee voor op landgenoot Joris Vergauwen die zijn Zangersheide merrie F- La Belle Z (v. Golden Hawk) naar een mooie tweede plaats wist te sturen met een tijd van 33.76 seconden. Als derde eindigde vervolgens de Ier Tom Slattery en zijn Larca van Erpecom (v. Kashmir van het Schuttershof) die rondkwamen in 36.60 seconden.

Voor de België gevestigde Brit Joe Clee was er daarop nog een vierde plaats met zijn Gorgeous Lady in 36.31 seconden, gevolgd door Ivan Dalton met Bing Bang des Genets die als vijfde wisten te eindigen met een tijd van 36.96 seconden.

In het 1.20m was het vervolgens Matthias Hazebroek die samen met Kalimera M.L (v. Darco) naar de winst wist te rijden met een tijd van 58.88 seconden. Hij werd gevolgd door Max Sebrechts die zijn Gazelle de la Pomme (v. Kashmir van het Schuttershof) naar een tweede plaats wist te rijden met een tijd van 59.23 seconden. Hier eindigde op de derde plaats Dean Artoos met zijn Conpardie Z (v. Concordance) die samen een tijd neer wisten te zetten van 59.24 seconden.

Als vierde eindigde nog Laura Mathy met haar Willowy (v. Hors la Loi II) met wie ze naar een tijd reed van 61.16 seconden. Ze bleef hiermee voor op Joe Clee en zijn Chabloma Z die hier als vijfde eindigden met een tijd van 61.33 seconden.