Joeri van Looveren schittert op Indoor Overbroek

November 29, 2017

Op het Indoor Overbroek werd er het afgelopen weekend een Z rubriek verreden. Hier ging de winst naar de voor de rijvereniging Brecht uitkomende Joeri van Looveren en zijn Flavio met wie hij hier een foutloze ronde noteerde in 32.99 seconden. In totaal behaalden acht combinaties de barrage, waarvan de helft nog eens foutloos wist te blijven.

Een tweede plaats was er voor Nick Adriaensen die hier met zijn Izzy vd Middelstede voor rv Rijkevorsel naar een mooie tweede plaats wist te rijden in een tijd van 35.66 seconden. Kris Aernouts stuurde Icebreaker van ‘T Klaterven naar een derde plaats in een tijd van 35.82 seconden. Ook zij kwamen uit voor de rijvereniging Rijkevorsel.

De top vijf bestond vervolgens uit een vierde plaats voor Hanne Stes en haar Karoline of Ballmore die na een foutloze barrage ronde in 41.51 seconden door de finishlijn wist te rijden. Het was vervolgens Eveline Voermans die de top vijf wist te completeren door haar Ziva naar een vijfde plaats te rijden in de snelste tijd van 31.94 seconden, maar wel met 4 strafpunten.

Klik hier voor alle resultaten