Jessica Geurts en Cyril Cools zorgen voor topprestaties bij de Young Horses

Jessica Geurts en Cyril Cools zorgen voor topprestaties bij de Young Horses
Ook in de Spaanse MET Tour weten onze Nederlandse ruiters mooie resultaten neer te zetten vandaag. In de Young Horse rubrieken bleven er dan ook meerdere ruiters foutloos. In  deze rubrieken kwalificeren zich enkel de foutloze deelnemers zich voor een geldprijs.

In het 1.15m voor de vijfjarigen wisten onder andere Sidney Eras met haar Niagara de Muze Z (v. Nabab de Reve) en Hilde Woudstra met Castella een foutloze ronde neer te zetten.

Zo was er in de 1.25m voor de zesjarigen een foutloze ronde voor Mareille van Geel-Schröder met haar Gerdinieke (v. Bacardi VDL), maar ook voor Daan van Geel die hier met de KWPN-er Goldon Boy VL (v. Canturano) een mooie foutloze ronde neer wist te zetten. Ook wisten Ivo Biessen met Grace Kelly, Willem Greve met Garant en Emmelie Melssen een foutloze ronde te rijden. Naast de Nederlanders waren er onder andere foutloze ronden voor Michael G Duffy en zijn Zoey 12, Maurice Tebbel met Evolution 14 en voor de Belgische ruiters Jessica Geurts met de BWP-er Larga van 't Zorgvliet, Marine Lenoble met Faith by M en en voor Cyril Cools met Bali des Cedres Verts.

Bij de zevenjarigen op de 1.35m klasseerden zich Robert Vos met Scotch (v. Stolzenberg) en nog eens met zijn andere paard Fire D, Ivo Biessen en zijn Cloney's Pleasure (v. Cloney) en zijn andere paard Scenletha en Daan van Geel met Fee (v. Van Gogh). Ook wisten Jesper Romp met Fiolita en Ruben Romp met Flair foutloos te blijven in deze rubriek. Voor Dennis van den Brink met Floyd, Bart van de Maat met Iron Man 15 en Yves Houtackers met Atrevido de Beaufoour wisten ook een foutloze ronde neer te zetten. Verder waren er onder andere nog foutloze ronden van Cyril Cools met Eastwood d'Hof Ten Bos (v. Understone van de Kapsel), Katrin Eckermann en Catoki Boy en voor Michael Wittschier met zijn Lighthouse Girl.

Klik hier voor alle resultaten

 

Foto Jessica Geurts met Hakito