Jêrome Guery en zijn Papillon Z op podium tijdens 1.50m CSI5* Brussels Stephex Masters

Jêrome Guery en zijn Papillon  Z op podium tijdens 1.50m CSI5* Brussels Stephex Masters
De 5-sterren rubriek 1.50m tijdens de Brussels Stephex Masters werd verreden rechtstreeks op tijd. Waarin sterk gereden werd, 19 combinaties bereikten foutloos de finish, maar slechts 1 combinatie kan de snelste zijn.

Ditmaal was dit de Franse ruiter Julien Epaillard. Hij kwam aan de start met de 11-jarige Selle Francais ruin Safari D Auge (v.Diamant de Semilly ). Met een tijd van 63.34 seconden bleven ze zo onze landgenoot Jêrome Guery met onder het zadel Papillon Z (Perhaps V Berkenbroek x San Patrignano Cassini) nipt voor.

De derde plaats ging naar de Ier Kenny Darragh met onder het zadel Team de Coquerie (v. Heartbreaker). Met een tijd van 65.49 seconden bleef deze combinatie zo landgenoot Bertram Allen voor. Bertram Allen en Molly Malone V (v.Kannan) finischte in 65.62 seconden.

De top vijf werd afgerond door landgenoot Nicola Philippaerts. Hij verscheen in de ring met de 11-jarige Zangersheide hengst Aikido Z (Accardi x Corrado). Ook Jos Verlooy en Caracas (v.Cassal) wisten foutloos te blijven. Met een rustige rit in 70.00 seconden belandde zij op een elfde plaats.

Klik hier voor de resultaten