Jerome Gounasse grijpt de winst in het Sentower Park

Jerome Gounasse grijpt de winst in het Sentower Park
Op zaterdag sluitte het Sentower Park de dag af met een 1.30m overwinning voor Jerome Gounasse met Gala. De combinatie klokte foutloos af in 36,53 seconden. Johny Geusens strandde vorige week nog op het podium in het eindklassement van de Animo Cup. Vandaag reed de Limburgse springruiter naar de tweede plaats in deze 1.30m Emmers Cup proef. Samen met Valino Z volgde Geusens op de tweede plaats in 36,71 seconden.

Joao Ferreira de Carvalho volgde op de derde plaats met onder het zadel Andreas.  Isaac Hell (Conrad) en  Sofia Westborg (Falco) volgden op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

In de 1.20m proef was het Ina Meylaerts die de concurrentie achter zich liet. Op de rug van Capitana G Z kruiste de amazone de finish foutloos in 59,09 seconden. Yara Coppé en Champi D'Or Z volgde op de tweede plaats. De Antwerpse stopte de klok in 59,46 seconden. Neeltje Vanrusselt vervolledigde het podium met Felina van het Steenputtenhof.

Net buiten het podium volgde Dominic Webb met Archie, terwijl Wesley Carmans op de vijfde plaats eindigde met Genifer.

In de Nearly New Stars teamden de ruiters op. Sentower Park -eigenaar, Laurens Meynaerts sprong er naar de winst met zijn collega-ruiter, Gert Mattheus.

1.10m

  1. Aline Geusens - Gazelle

  2. Eline Van den Bogaard - Acapulco

  3. Anke Vandenberk - Cordoba


1.05m

  1. Robin Zeelmaekers - Hermelijn

  2. Jill Goyvaerts - Gold Rose vh Kapelhof

  3. Caro Baerts - Carrera Z