Jeroen Schepers naar de winst in de Breugelhoeve

Jeroen Schepers naar de winst in de Breugelhoeve
Op zondag was het Jeroen Schepers die in de BReugelhoeve de middag omloop van de klasse Zwaar op zijn naam schreef. In het zadel van Heike ter Linden haalde Schepers het ruimschoots van Ferdy Buckinx en Hianka.

Carmen Moors en Jennifer van de Moorkeshoeve strandde op de derde plaats. Frederik Goedhuys (Dalton van de Dwerse Hagen) en Tim Cox (Komplex van de Beuzerik) volgden op de vierde en vijfde plaats.

In de ochtend mondde de klasse Z op een ex aequo uit. Zoe Antheunis en Wodan van het GEbroekerhof deelde de eerste plaats met Hanne Simons en G-Day van Bareelhof. Beide combinaties kruisten de eindmeet foutloos in 25,43 seconden. Carmen Moors en Jennifer de Moorkeshoeve haalden de derde plaats na een foutloze barrage in 27,91 seconden.

De top vijf werd afgewerkt door Kris Wouters (Imke van het Reuhof) en Tim Cox (Komplex van de Beuzerik) op een vierde en vijfde plaats. Enkel deze combinaties slaagden in een foutloze barrage rit.

In de ochtend sprong Matthijs Ulenaers naar de winst in de klasse M. Op de rug van Greta van Erpekom noteerde hij de snelste tijd in een barrage van zeven. De combinatie kruiste de eindmeet in 25,97 seconden. Enkel de top drie finishte de barrage foutloos. Kelly Vanhoudt en Toledo volgde op de tweede plaats na een foutloze omloop in 26,47 seconden.

Thomas Symons en Esteban van Waerde volgde op de derde plaats. Silke Didden (Elegant vh Dingenshof) en Bram Brans (Ieveron) volgde op de vierde en vijfde plaats.
KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN