Jeroen Geerts snelt naar de winst op Indoor Vlimmeren

December 13, 2017

De LRV Indoor Vlimmeren bleek een spannende ontknoping te hebben op zondag.  In een barrage van tien in de klasse Zwaar liet Jeroen Geerts de concurrentie uiteindelijk ver achter zich. Op de rug van Japrilli VH (v. Echo van ‘t Spieveld) klokte Geerts foutloos af in 34,49 seconden, ruim twee seconden sneller als Jan Mertens met Illusion onder het zadel.

Vijf duo’s haalden de barrage eindmeet foutloos. Joeri van Looveren strandde daarbij op de derde plaats. In het zadel van Flavio bleef hij Kris Aernouts (Icebreaker van ‘t Klaterven) en Nick Adriaensen (Labelle vd Middelstede) voor.

De klasse M zag slechts vier duo’s aan de start van de barrage. Gert Mertens haalde daarbij de overwinning met de 9-jarige Davanta van het Reenhof (v. VDL Groep Verdi TN). Het duo stopte de timer op 37,89 seconden en bleef zo één seconde voor op Shiny Lauryssen met Batida de Morango Z.  Lennert Francken strandde op de derde plaats met Kodette. Enkel het podium noteerde een dubbele foutloze omloop.

In de klasse L wist Jan Mertens de overwinning op zijn naam te schrijven met Goodtimes. Mertens bleef er twee seconden voor op Maxine Basstanie met Emma vd Romstee. Wim Bartholomeeusen (Miss Diamond) volgde op de derde stek.

Klik hier voor de resultaten

Equnews /

F. Tess Dewerie