Jeroen Appelen en Wildcard blijven winnen

Jeroen Appelen en Wildcard blijven winnen
Jeroen Appelen heeft deze ochtend op de CSI3* van Bonheiden de 1m40 rubriek gewonnen. Hij deed dit met de 11-jarige Numero Uno zoon Wildcard. Het duo won de voorbije maanden al op de internationale concours van Kapellen, Lummen en Opglabbeek.
De Britse Chloe Aston, die in het voormalige Panhof gevestigd is, werd 2e met Amigo T (v. Padinus). Hiermee won zij begin deze maand nog een rubriek in Sint Katelijne Waver. De Zwitser Romain Duguet eindigde op de 3e plaats met Qualina Bois Margot (v. L'Arc de Triomphe). Zoe Conter (Webalia G) en Caroline Poels (Valley) vervolledigden de top 5. Voor Equteam ruiter Damien Haelterman was er een 6e plaats met Elaba de Laubry.

De 1m15 proef van de 1 ster competitie kwam op naam te staan van Sarah Haelterman en de 10-jarige Unissa du Neblon (v. Mister Blue). Mike Dieleman van de Jochri Club uit Wemmel werd 2e met Raspail II Z vh Grootveld. Steve Auwers, die op woensdag nog de openingsproef won, nam de 3e plaats voor zijn rekening met Checker 27. Yve Peeters (Arezzo) en Stephanie Haelterman (Ocarina du Theil de Laubry) waren goed voor de 4e en 5e plaats.