Jeroen Appelen domineert ijzersterk in Hulsterlo's Gold League

Jeroen Appelen domineert ijzersterk in Hulsterlo's Gold League
Stal Hulsterlo, te Meerdonk in Oost-Vlaanderen was afgelopen zaterdag het decor voor de tweede manche van de nationale Gold League wedstrijd. Daarin sprong Jeroen Appelen naar de overwinning in het zadel van Aikido Z.

In de 1.45m Grote Prijs kwamen drie combinaties aan de start in de barrage. Appelen en Aikido (v. Accardi) wisten als enige de eindmeet foutloos te kruisen. Met onder het zadel Johnston van Loo (v. Clinton) haalde hij eveneens de derde plaats. Toekomstig schoonbroer, Olivier Van Roosbroeck volgde op de tweede plaats met Ellenoy.

Bart Clarys kwalificeerde zich net niet voor de barrage met één tijdsfout in de basis omloop. Samen met Joie De Toulon (Toulon) werd Clarys gevolgd door Walter Lelie en Jeff Ten Halven (v. Toulon).

Ook in de 1.35m sprong Jeroen Appelen op het podium. In het zadel van Arco Z (Accardi Z) moest hij ditmaal enkel Sven Van Dijck voor laten. Appelen klokte foutloos af in 63,53 seconden terwijl Van Dijck een sublieme foutloze rit neerzette in 60,97 seconden.  Voormalig Vlaams en Belgisch Jampioen, Koen Vereecke volgde op de derde plaats met Un Espoir Ardent (v. Kashmir van Schuttershof).

De top vijf werd foutloos afgewerkt door Niels Fockaert (Ballerina Van Den Aard) en Maverick Van Lent (Heureka E).

1.25m

  1. Niki Geenens - Helios vd Spelonckhoeve

  2. Niki Geenens - Best-Mix Bounty

  3. Niels Fockaert - Antigone van den aard Z


1.15m

  1. Niki Geenens - Gazelle van de Vaelenberg

  2. Elise Van den Branden - Brillianthina Van 't Ruytershof

  3. Geoffrey Geerts - Luna Van de Peonjaard


 

Klik hier voor de uitslagen.