Jens Teunkens regeert op Indoor Schoonbroek.

December 13, 2017

In Schoonbroek – sint Job wisten op zondag slechts twee combinaties zich te kwalificeren voor de barrage in de klasse Zwaar. Enkel Jens Teunkens met de 9-jarige Itro de la Kesa (v. Thunder vd Zuuthoeve) hield het tweemaal foutloos. Met één springfout in de barrage volgde Sebastian de Beuckelaer in het zadel van de 7-jarigeThunder vd Zuuthoeve-dochter, Kylena vd Wolfskooy.

Jef Janssens vervolledigde het podium met Jezuiet van de Kwade Heyde. Het duo ging Nick Maes (Goldwin) en Tom Goris (Farah van het Goor) voor.

Op de rug van Curiosa van Silco (v. Cumano) wist Sebastian de Beuckelaer de concurrentie ver achter zich te houden in de klasse M. Niet alleen  hield het duo de teller tweemaal op nul, ook wisten ze de timer vier seconden vroeger te stoppen op 36,07 seconden.

Kobe Feyaerts volgde op de tweede plaats met Valeur. Het duo klokte af met één springfout op 40,07 seconden. Martijn Tormans voervolledigde het podium in het zadel van Jetpleaser van de Begijnhoef.

Drie combinaties hielden het foutloos in de barrage van de klasse L. Jens Teunkens haalde er eveneens de overwinning, dan in het zadel van Mardish van den Berg.

Klik hier voor alle resultaten