Jelle Limbourg niet te kloppen op de Groentenjumping

Jelle Limbourg niet te kloppen op de Groentenjumping
Jelle Limbourg was vanmiddag niet te kloppen in de 1.30m Silver League bij  de Groentenjumping. Samen met zijn Un Prince Derick bleef hij de overige 133 deelnemers de baas met een sublieme rit waar niemand aan kon tippen.

Er stond een pittige proef bij Stal Ceulemans waar net enkel de hoogte maar ook de tijd een rol speelde. Uiteindelijk wisten er 30 combinaties foutloos te blijven. Nog eens 34 wisten wel van het hout te blijven, maar kwamen in tijdnood.

Val alle ruiters die van het hout wisten te blijven was het Limbourg en Un Prince Derick die de beste prestatie wisten neer te zetten met een rit van 63.58 seconden. Daarmee stond het duo op eenzame hoogte want de nummer twee, Nico Van Der Plaetsen en Ultra Blue J, kwam pas in 66.13 over de eindstreep.

Ook thuisruiter Patrik Spits wist Limbourg niet van winst te houden. Hij kwam in het zadel bij Jericho Odeveld in 67.49 seconden als vierde over de eindstreep. De derde plaats ging naar Henk Clabots. Die sprong in het zadel bij Damba Wp in 66.72 seconden foutloos naar de overkant.

De top vijf werd compleet gemaakt door Jose Thiry met Coco Chanel en Michael Korompis die met Derona van Beek aan de start verscheen.

Kijk hier voor alle resultaten.