Jan De Pauw overheerst WVUR weekend

Jan De Pauw overheerst WVUR weekend
De New Flandria Ranch bouwde zijn Grote Prijs over een hoogte van 1.30m op zondag. De West-Vlaamse springruiters kregen een pittig parcours voorgeschoteld wat resulteerde in een barrage tussen vijf combinaties.

Jan De Pauw en de 8-jarige Arko-dochter, Jakarta Royale D.s. noteerde de enige dubbele foutloze omloop. De combinatie klokte af in 39,47 seconden en greep zo de overwinning. Pieter De Brabandere snelde door de finish in een recordtijd van 36,49 seconden.

In het zadel van Dalton van de Dorpshoeve (v. Calvados) klokte hij af met één springfout in 36,49 seconden. Magalie Maes en First Choice volgde op de derde plaats.

Verder haalden Tom Camerlijnck (Jiamante Van Essene) en Silke Demasure (Jack vd Lindehoeve) de respectievelijke vierde en vijfde plaats.

In de 1.25m regionale Grote Prijs haalde JAn De Pauw eveneens het podium. Samen met zijn BWP-merrie stopte hij de barragechrono in 34,83 seconden. Enkel Gilles Nuytens met Mama Mia Picobello Z (v. Mr. Blue) deed het beter. Nuytens kruiste de finish in 34,73 seconden. Tom Camerlijnck en Happyness Van De Kalsybrug (v. Cassini II) volgden op de derde plaats.

De top vijf werd afgewerkt door Vincent Lambrecht (Rosette) op vier en Pieter De Brabandere (Caprice des Marronniers) op vijf.

Net voordat Jan De Pauw de winst greep in de 1.30m Grote Prijs overwon hij ook in de 1.20m rubriek met Crystal de Lau.

Verder dit weekend grepen Delphine Kindt (Santiana HZ) (1.10m), Angelique Servaege (Balot) (1.00m), Amber Adam (Moon Jumper) (0.90m) en Bjorn Vandromme (Victoire Des Monts) (0.80m) de overwinning.
Voor alle uitslagen klik hier