Jan Claeys naar de overwinning in de Grote Prijs WVUR

Jan Claeys naar de overwinning in de Grote Prijs WVUR
De West-Vlaamse ruiters waren dit weekend te gast bij de Ranch in Aalter.

Op zaterdag was het Jan Claeys die de hoogste reeks op zijn naam wist te schrijven. Met Jakari AG reed hij een foutloze 2e fase in een tijd van 40,28 seconden. Christophe Leutenez en Esteny Van De Herkkant zaten hem dicht op de hielen en wisten zich te verzekeren van de tweede plaats in een tijd van 40,58 seconden. De top 3 werd vervolledigd door Thomas Thometcheck en Qualoma Z. Met een tijd van 42,26 seconden kruisten ook zij foutloos de finish.

Op zondag waren er over een hoogte van 1.10 drie verschillende rubrieken.

Bij de pony's waren er slechts 4 combinaties die deelnamen. De winst ging hier naar Lisa Denoo. Met Cupidon du Dieu D Arras was zij de enige die een foutloze tweede fase wist af te leggen. Zij nam meteen ook de tweede plaats voor haar rekening, deze keer met Car De Cornubois.

In de reeks voor junioren reed Maxim Godecharle naar de eerste plaats met Amantus Anthony in een tijd van 31,65 seconden. Hij had hiermee een ruime voorsprong op zijn zus Estelle, die met Four Seasons naar het zilver reed in 35,45 seconden. De top 3 werd afgewerkt door Tobias Decru en Honey Hof Ter Zeedycke.

Bij de senioren was Sander Logghe goed voor de winst met Lancelot B. Met een tijd van 29,75 seconden gingen zij nummer twee, Kyra Werbrouck, ruim vooraf. Op de rug van Kalypso deed zij het foutloos in 33,57 seconden. Oscar Callens maakte het podium compleet met Flugano Van de Krekebeke.

Klik hier voor meer resultaten.