Jamina Gysels en Marieke van Nespen laten van zich horen in Saumur

Jamina Gysels en Marieke van Nespen laten van zich horen in Saumur
Het tweede deel van de dag in Saumur bestond uit een CDI3* Freestyle Grand Prix, hier was de winst voor Jennifer Hoffman. De Amerikaanse amazone kwam in de ring met XXXL Rubinio NRW (v. Rubin Royal) en kreeg van de jury 74.300%.

Ze werd opgevolgd door de Britse Michael George Eilberg die op de rug van Marakov (v. Rufs) met een totaal van 73.875%. De derde plaats was voor Thamar Zweistra van Nederland. Zij bereed Hexagon's Double Dutch (v. Johnson) en kreeg 73.700%

Zwitserland heeft de vierde plaats in beslag genomen, Elena Fernandez en Sueno II (v. Samba Hit I) kreeg voor haar freestyle 73.175%. De top vijf werd vervolledigd door Henri Ruosto en Dixiland (v. Dolany) van Finland met 72.100%.

Klik hier voor de resultaten. 

Bij de Young Riders was het een Zwitserse overwinning met Estelle Wettstein. Zij bereed West Side Story (v. San Amour) en kreeg 72.544%. Febe Van Zwambagt kwam op de tweede plaats te staan met FS Las Vegas (v. Lord Loxley I). De Nederlandse amazone kreeg 70.439% met een klein verschil kwam de andere Nederlandse amazone Jasmien De Koeyer op de derde plaats.

Zij bereed Esperanza (v. Desperados) en kreeg voor haar proef van de jury 70.351%. Ellen McCarthy van England kwam op de vierde plaats te staan met Donna Summer (v. Dimaggio) en een totaal van 70.044%. De top vijf werd vervolledigd door Joanna Thurman-Baker die op de rug van Highcliffe Apollo (v. Der Lenz) met een totaal van 69.956%. De Belgische Jamina Gysels viel juist buiten de top vijf met een score van 69.386% met haar paard Zico (v. Sir Sinclair).

Klik hier voor de resultaten. 

Bij de pony's was de winst voor Duitsland met Lea Marie Golkowski die met Die Feine Chanel die een totaal kreeg van 72.561%. Ze werd opgevolgd door een andere Duitse amazone Laura Stuhldreier met Chantre 31. Deze combinatie kreeg een totaal van 71.768%.

De derde plaats was voor Charlotte McDowall van England met Le Chiffre met een score van 71.220%. Marieke Van Nespen zette het beste Belgische resultaat neer met Veenstra S Benton en een score van 68.780%.

Klik hier voor de resultaten.