Isabel Debeuf overheerst in het Zilveren Spoor in Moorsele

Isabel Debeuf overheerst in het Zilveren Spoor in Moorsele
Ook op zondag stond de springsport centraal in het Zilveren Spoor in Moorsele. In de afsluitende 1.10m proef kleurde de overwinning Belgisch. Isabel Debeuf domineerde de proef met een eerste en tweede plaats. In het zadel van Kalypso klokte ze foutloos af in 32,55 seconden. Debeuf volgde zichzelf op met onder het zadel Ines. In een tijd van 32,91 seconden nam ze ruim de voorsprong op de Franse amazone Capucine Butaeye en Redman Rouge.

Butaeye deed het foutloos in 35,69 seconden en strandde zo op de derde plaats. Aimée Warin (Toscane) en Camille Butaeye (Videostar) volgden op de vierde en vijfde plaats.

Ook in de 1.00m proef haalde Isabel Debeuf de overwinning. Ditmaal met haar nummer twee van de 1.10m, Ines. Na een foutloze rit in 21,93 seconden, nam ze een nipte voorsprong op Jessica Crepelle en Nouvelle. Dit duo noteerde een tijd van 22,08 seconden. Steve Vilain en Lamparo V volgde op de derde plaats.

De top vijf werd netjes afgewerkt door Marie De Sloover (Chips Van De Zandloper) op vier en Emma Bourgeois (Butterfly du Clair de Lune) op vijf.

KLIK HIER VOOR DE UITSLAGEN

0.90m PAARD

  1. Camille Michiels - Tequila

  2. Thibault Boudewyn - Kantjes Esprit V

  3. Onah Waelbroeck - Contendo


0.80m PAARD

  1. AlainVanassche - Herculus

  2. Shana Weyn - Sannavalley Black Ice

  3. Claire Deregnaucourt - Tip Top