Isabel Debeuf onverslaanbaar in Moorsele

Isabel Debeuf onverslaanbaar in Moorsele
Ook in Moorsele werd op zondag tot een hoogte van 1.10m gesprongen. Na een spannende Prestige Cup Grand Prix de avond ervoor, sprong Isabel Debeuf op zondag avond nar de winst in het zadel van Kalypso. Na een omloop in 34,96 seconden haalde ze de overwinning maar nipt op Mélissandre Dupraz. Duprza en Royality du Chêne kruiste de eindmeet in 34,99 seconden.

Isabel Debeuf maakte haar plezier compleet met een derde plaats. Samen met Luxy werd ze gevolgd door Pauline Milot (Veryquool'Chemin Noir) op vier en Agathe Martin (Acrobatte) op vijf. In totaal haalden zeven combinaties de finish zonder het hout aan te raken.

Ook in de voorafgaande 1.00m proef was Isabel Debeuf niet te stoppen. Ditmaal greep ze de overwinning met Ines. Een foutloze omloop in 31,64 seconden bracht een schitterende overwinning in ruim drie seconden voorsprong. Marie De Sloover en Chips Van De Zandloper klokte af in 34,84 seconden.

Kris Vandecandelaere volgde op de derde plaats in het zadel van Calypso. De top vijf werd vervolledigd door Jan Vanden Berghe (Cliver Z) en Rosa Hutse (Nera Per Caso) op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

0.90m

  1. Hugo Favier - Chambellan de Chandor

  2. Shauny Wolters - Audie van de Potaarde

  3. Juliette Baert - Joly's Vicky


0.80m

  1. Staf Beddeleem - Joly's Cashmir

  2. Nicolas Beyst - Gaastra du Saulchoy

  3. Mary Bailleul - Acumba