Ignace Philips start de dag met winst in Arezzo

March 19, 2017

In Arezzo werden deze ochtend al verschillende rubrieken afgewerkt. Eén daarvan was de 1,40m rubriek die in twee fases verreden werd. In die rubriek heeft onze landgenoot Ignace Philips een knappe vijfde plaats behaald.

De winst ging naar de Italiaan Paolo Adamo Zuvadelli. Hij sprong met zijn Chaccieny (f. Chacco-Blue) een mooie nulronde in 26,63 seconden. Hiermee bleef hij nipt de Zwitser Martin Fuchs voor die met de 8-jarige merrie Victoria (v. Vleut) op de tweede plaats eindigde. Fuchs kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 26,74 seconden. De Nederlander Jur Vrieling eindigde op de derde plaats. Ook hij deed het met zijn ruin Quality FZ (v. Quitender) foutloos en kwam na 27,59 seconden door de finish.

Giorgia Failla en Cliff de Brinco Lindenhof Z (f. Candillo Z) nam de vierde plaats voor haar rekening. Ignace Philips en Jidona vh Dingenshof (v. Chacco Blue) eindigden op vijf. Zij sprongen een foutloze tweede fase in 28,17 seconden.

Ook in de 1,45m ranking rubriek ging de overwinning naar een Italiaan: Guido Franchi was de snelste in een barrage met twintig combinaties. Zij 12-jarige ruin Lucaine (v. Lenardo) liet alle balken in de lepels en finishte in 28,42 seconden. Markus Merschformann eindigde met Lacoste G.D. (v. Luxus G.D.) op de tweede plaats. Deze Duitse combinatie sprong eveneens een foutloze barrage in 31,54 seconden. De derde plaats ging wederom naar Jur Vrieling. Hij reed Dyango VDL (v. Zapatero VDL) in 31,58 seconden naar de eindstreep en liet hierbij alle balken in de lepels.

De rest van de top vijf kleurde volledig in de Italiaanse kleuren. Matteo Leonardi nam met Marko Polo (v. Caratello B) de vierde plaats voor zijn rekening. Luigi Crespi en Fixdesign van Dutch (v. Vigo d’Arsouilles) eindigden op de vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten