Ignace Philips en familie Hazebroek houden fêtes des Belges in Monte Carlo

Ignace Philips en familie Hazebroek houden fêtes des Belges in Monte Carlo
In het zuiderse Monte Carlo voelen de Belgen zich kind aan huis. In de 1.40m rubriek sprong Ignace Philips zo naar de overwinning met de 10-jarige Calinesse de Guldenboom (v. Contact vd Heffinck). De combinatie snelde naar de overwinning in 30,98 seconden.

Samen met de 9-jarige Chin Chin-dochter, Denychin Ryalk D Lobstination strandde Philips eveneens op de derde plaats. Ditmaal finishte de Belgische springruiter in 32,60 seconden. Duitsland's Nicola Pohl en Bibenbreaker (v. Heartbreaker) strandde op de tweede plaats in 31,46 seconden.

De top vijf werd afgewerkt door de Britse Leonora Smee (Waltons Top Flight, v. Oklund) op vier en Carlos Hank Guerreiro (Quantador 3, v. Quinta Real) op vijf.

Mathias Hazebroek kampte met één springfout in de barrage. Samen met zijn donkere 8-jarige Toulon-zoon, Jurre viel hij zo net buiten de klassering.

In de voorafgaande 1.30m proef sprong Hazebroek wel nog op het podium. In het zadel van Hanibal (v. Darco) haalde hij de derde plaats in 30,87 seconden. Enkel Andre Coutinho Mendonca Nagata (Emoe Tiramsue) en Kelly Jochems (Bontendro) deden het beter met een overwinning en tweede plaats.

Klik hier voor de resultaten