Ierland kleurt de overwinning in Abu Dhabi’s GP kwalificatie

January 11, 2017

In het zonnige Abu Dhabi kroonde de Al Shira’AA international horse show Michael Pender als eerste winnaar van de Grand Prix kwalificatie proef. De eerste dag van de internationale viersterren concours zag de Ier met de 8-jarige HHS Hercules naar de overwinning springen in een tijd van 36,08 seconden. In totaal slaagden acht combinaties in een dubbele nulrit tijdens deze 1.45m proef.

Portugal’s Joao Marquilhas W Diva Rosa MFS (v. Wallenburg) volgde op de tweede plaats. Het duo stopte de tijd in 36,74 seconden. Adeline Hecart en de 13-jarige Question D’Orval (v. Rosire) strandde op de derde plaats. Het duo kruiste de eindmeet in 36,84 seconden.

De top vijf werd afgewerkt door Amerika’s Alice Debany Clero met de 12-jarige KWPN-merrie Amareusa S (v. Baloubet du Rouet) op vier en Al Eid Khaled Abdulaziz met Valuta S (v. Quintero) op vijf.

Eerder vandaag sprong Abdullah Humaid Al Muhairi naar de overwinning in de proef voor zes- en zevenjarigen. Samen met Diaradino (Diarado x Holland) haalde Al Muhairi de overwinning in 59,31 seconden. Thomad McDaid en Lady Charlton (HHS BR Charlton x Hermes de Reve) volgde op de tweede plaats. De derde stek was er voor Els De Dycker’s fokproduct, Karamel d’Esprit (Erco van ‘t Roosakker x Heartbreaker).

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN