Ian Boons en Eva Verdoodt winnen tijdens Selectie JM Indoor Masters

Ian Boons en Eva Verdoodt winnen tijdens Selectie JM Indoor Masters
Op zondag wist Ian Boons de hoogste rubriek van de Jumping Mechelen Indoor Masters selectie op zijn naam te schrijven. In de 1.20m proef wisten slechts drie combinaties de barrage-finish foutloos af te werken.

Ian Boons reed met de Wittinger-nazaat, Espoir naar de winnende chrono van 25,88 seconden. De combinatie bleef zo twee seconden voor op Shauni Van Opstal en de 12-jarige Querlybet hero-dochter, Frou-Frou Van de Bremboshoeve.

Van Opstal kruiste de finish in 27,89 seconden en bleef zo voor op Ruben de Grave met Joris De Brabander's Elegance Du Tresor Z (v. Elvir Ter Putte).

Net buiten het podium strandde Birthe Goossens (Hope vd Bakkershoeve) op de vierde plaats terwijl Alice oost met Jamara van de Moortelshoeve de top vijf vervolledigde.

Eva Verdoodt regeert bij de pony's

Bij de pony's meten de hoogste hindernissen op 1.10m. In deze hoofdrubriek wist Eva Verdoodt haar collega-ruiters achter zich te laten. Een totaal van vijf combinaties hielden het foutloos over de beide omlopen. Verdoodt en Lancelot vh Klavertje snelde naar de overwinning met ruim twee seconden voorsprong op Axelle Koninckx met Lexus van de Claevervallei.

Silke Janssens vervolledigde het podium in het zadel van haar vertrouwde Cappuccino VD Clavervallei. De combinatie werd opgevolgd door Fien Daelemans (Now or Never van 't Boudewijnhof) en Demi Vergeylen (Krusader van Orchid s).

Klik hier voor alle resultaten