Hulstero kent haar vierjarige kampioenen in de Pavo Hengstencompetitie

Hulstero kent haar vierjarige kampioenen in de Pavo Hengstencompetitie
De vierjarige kampioenen bij de Pavo Hengstencompetitie in Hulsterlo zijn bekend. Maar liefst zeventien combinaties werden daar gekroond tot kampioen, terwijl er in deze laatste reeks 25 foutloze combinaties waren.

Zo zagen we aan de top JV Horses van  Jan Vermeiren uit Wuustwezel. Dieter Vermeiren zagen we op het podium met maar liefst drie hengsten waaronder Opium vd Middelstede (v. Bisquet Balou vd Mispelaere), Dida di Darco Z (v. Diamant de Semilly) en Cobacabana Drum vh Juxschot Z (v. Cigaret JVH Z). De ruiters van Jan Vermeiren, Robin van Thillo met Cilanto Xc Z (v. Chellsini) en Jurgen Aernouts en zijn Orleans van de Kruishoeve (v. Fantomas de Muze) zagen we eveneens terug in de kampioenstitels.

Verder zagen we Louis Arthur Blandin met Obama de a Liniere, Melanie Hamerlinck met haar Foncetti vd Heffinck, Brecht Bille met Oscar de Homage, Vicky van de Poel met Oxford van de Middelstede, Roy Hanlon en Sea Coast Enjoy van de Kromsteeg, Ben de Craene met Opium JW vd Moerhoeve, Dave Vermandel met Otello, Tim van den Broeck met Otard van 't Roosakker, Dries Goossens met Deus da Vinci C, Nick Vrins met O'Neill van het Eigenlo en Bart Anthonissen met Officier van de Pereboom.