Hilfiger van de Olmenhoeve springt in de prijzen in Wellington

Hilfiger van de Olmenhoeve springt in de prijzen in Wellington
De tweede week van een twaalf weken durende springtoer in Wellington, Florida is van start gegaan. In de 1.45m openingsproef wist Hardin Towell zijn overwinning van vorig jaar te herhalen. In 2016 sprong Towell naar de overwinning in het zadel van Cadence. Ook ditmaal haalde de Ierse ruiter de winst op de rug van Jennifer Gates' Cadence (v. Cardento). De combinatie haalde de winst na een foutloze omloop in 55,116 seconden.

Amanda Derbyshire en Sibell BH volgde op de tweede plaats. De lokale combinatie klokte af in 55,486 seconden. In totaal wisten zeven duo's de eindmeet met nul fouten te halen. Conor Swail en de 14-jarige Quibell (v. Quattro B) plaatste zich op de derde plaats.

Julie Welles volgde op de vierde plaats met de 11-jarige KWPN-merrie Broekie (v. Padinus). Nicholas Dello Joio vervolledigde de top vijf in het zadel van India Blue ZF (v. Mr. Blue).

Darragh Kerins volgde op de zesde plaats met S & L Through the Looking Glass (v. Arkan). Robert Van Den Branden's fokproduct, de BWP-ruin Hilfiger van de Olmenhoeve (v. Dulf van den Bisschop) sprong eveneens foutloos rond in deze 1.45m proef met Emily Moffit in het zadel.

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN