Het Vlaams en interprovinciaal kampioenschap ondergaan enkele wijzigingen

Het Vlaams en interprovinciaal kampioenschap ondergaan enkele wijzigingen
Jumping Mechelen maakte enkele dagen geleden haar programma bekend. Naast de Wereldbeker voor pony's waren er nog enkele opvallende wijzigingen aan het programma.
Twee belangrijke vernieuwingen aan het programma zijn:

* Het Vlaams Kampioenschap dat traditioneel wordt verreden op de openingsdag wordt herdoopt naar de Indoor Master Belgium.  Daarbij komen nu niet alleen de Vlaamse topruiters in de ring maar wordt de proef opgewaardeerd naar een officieus Indoor Kampioenschap met de beste ruiters uit het ganse land.  Hiervan bezorgen we in bijlage graag het reglement.

* Het Vlaams Interprovinciaal Kampioenschap wordt uitgebreid naar een Belgisch Interprovinciaal Kampioenschap, formule landenprijs.  Ook hier komen voortaan 10 ploegen aan de start, van elke Vlaamse en Waalse provinciale vereniging in plaats van de vijf Vlaamse provincies.  Zo kan de sportieve spanning enkel toenemen. Klik hier voor het reglement.

Kortom, Jumping Mechelen vernieuwt en verandert, met het doel het sportieve hoogtepunt van het hippische jaar tussen Kerst en Nieuwjaar enkele nog aantrekkelijker te maken.