Gunter Lemmens en Laura Meurrens regeren op het Woutershof

February 2, 2018

In het Woutershof te Kuringen wist Gunter Lemmens afgelopen zondag de concurrentie achter zich te houden in de klasse Zwaar. Inn het zadel van de 8-jarige Breemeersen Crescendo-dochter, Kwinta van de Bremboshoeve was Lemmens bijna vier seconden sneller als Eline Lopes. Lopes en Carpe Diem bleven op zich voor op Sven Grouwens met Jiriva van de Langeweg.

Net buiten het podium volgde regerend HGVBB kampioen, Gert Bosmans op de vierde plaats met Arona van de Rozendaal. Axelle Claessens vervolledigde de top vijf met Cyrina van het Lindehof.

Laura Meurrens schreef dan weer de overwinning in de klasse M op haar naam. Samen met Innocent Boy van ‘t Roth (v. VDL Cardento) wist ze als enige een dubbele foutloze omloop te presteren. Provinciaal outdoor kampioen, Ineke Artoos volgde op de tweede plaats met Why-My. Het duo was bijna zeven seconden sneller maar noteerde één springfout. Dorien Mombaerts werkte het podium af met Iriya -V.

In de reeksen Licht wisten Laura Meurrens (Goldika van ‘t Roth) en Gunter Lemmens (Lux van het Gonnehof) de overwinning te grijpen.