Guido Hornesch op drie in CSI2* kwalificatie Lummen

Guido Hornesch op drie in CSI2* kwalificatie Lummen
De tweede 1.40m kwalificatie CSI2* proef in Lummen werd zojuist afgerond. Hier ging de winst naar Tsjechië met Emma Augier de Moussac. Zij kwam in de ring met Cadell (v. Van Gogh) en stopte de tijd van de barrage in 36.70 seconden.

Zij werd opgevolgd door de Nederlander Johnny Pals die daarjuist ook al tweede werd in de CSI5*. Nu reed hij met Anna Jo (v. Acodetto I) en stopte de tijd in 37.53 seconden. De beste Belg in de proef was Guido Hornesch met Ti Amo (v. President). De twee gingen door de eindmeet in 38.37 seconden.

Op de vierde plaats kwam een andere Nederlander te staan, Lisa Nooren bereed VDL Groep Centora de Wallyro (v. Dobel's Cento) en stopte de tijd in 38.60 seconden. De top vijf werd vervolledigd door Wesley Newlands van Canada. Zij zat op de rug van Geisha van Orshof (v. Cabrio van de Heffinck) en stopte de chrono in 39.38 seconden.

In de andere rubriek was het de Steve Guerdat die naar winst sprong.  Samen met Dioleen (v.Rhodiul) kwam de Zwitser in 37.54 seconden als eerste over de eindstreep. De Ierse Derek Mccoppin, werd tweede na een rit van 39.48 seconden met Zaire (v. Indoctro) . De top drie was volledig door Millie Allen. Ze had Balou Star (v. Baloubet du Rouet) onder het zadel en reed en rit in 39.68 seconden.

De top vijfde was volledig door twee Zwitsers, Paul Estermann met Curtis Sitte (v. Ugano Sitte)  en Puis Schwizer met Cortney Cox (v. Carlo) .

Klik hier voor alle resultaten.