Gudrun Patteet schittert in Big Tour van Sankt Moritz

Gudrun Patteet schittert in Big Tour van Sankt Moritz
In het Zwitserse Sankt Moritz stond er in de Big Tour vanavond nog een vijfsterren rubriek op het programma. In deze rubriek tegen de tijd was het niemand minder dan Gudrun Patteet die hier samen met haar Sea Coast Atlantic (v. Schilling) naar de snelste tijd wist te rijden van 71.00 seconden.

Ze bleef daarmee voor op de thuisrijdende Pius Schwizer die zijn Leonard de la Ferme CH (v. Landjuweel) naar de tweede plaats stuurde in 71.45 seconden. De derde plaats ging naar de Brit Michael Whitaker en zijn BWP Gentlemen v. Veldhof, een nakomeling van Quite Easy I. De elfjarige hengst noteerde een tijd van 72.86 seconden.

In de top vijf vinden we vervolgens Romain Duguet die het thuispubliek liet juichen met zijn vierde plaats in het zadel van Sherazade du Gevaudan (v. Tinka's Boy) die hier in 74.04 seconden rondkwamen. De vijfde plaats was voor de Brit Robert Smit en zijn Ilton (v. Dulf van den Bisschop) die hier een foutloze ronde noteerden in 75.02 seconden.

Een vijftiende plaats was er nog voor Wilm Vermeir en zijn Gentiane de la Pomme (v. Shindler de Muze) die met 4 strafpunten en 70.69 seconden het veld verlieten.

Klik hier voor alle resultaten