Gudrun Patteet als beste Belgische met volgprijs in Rotterdam

Gudrun Patteet als beste Belgische met volgprijs in Rotterdam
De eerste springdag van het CHIO in Rotterdam besloot met een 1.45m Port Club Rotterdam. Net als in de openingsrubriek was het opnieuw een Ierse overwinning. Belgische Gudrun Patteet greep nog nipt een prijsje. Samen met de 9-jarige Bentley-zoon, Sea Coast Ideo d'O strandde ze na twee tijdsfouten in de barrage op de 14de plaats.

Mark Mcauley kwam met Jacintha v. Kriekenhof (v. Winningmood) het snelst dubbel foutloos aan de finish en nam de overwinning naar huis.




Peder Fredricson was met Hasard  goed voor de tweede snelste foutloze tijd. De Zweedse ruiter kwam in 34,32 seconden aan de finish met de goedgekeurde zoon van Heartbeat en Mcauley deed dat in 33,62 seconden.

Twee Nederlandse duo's volgden op de derde en vierde plaats. Maikel Van der Vleuten stuurde de negenjarige Mr. Blue-dochter, Dana Blue foutloos rond in 34,96 seconden en strandde zo op de derde plaats. Jur Vrieling volgde met Zypern III (v. Casall ASK).

De top 5 werd vervolledigd door Pal Flam met de KWPN’er Briljantbridge B (v. Radisson). De door Stal Bakker in Zijldijk gefokte merrie galoppeerde foutloos rond in 36,09 seconden.

Klik hier voor alle uitslagen