Grote Prijs van Kreuth voor Justine Fehn

November 27, 2017

In de tweesterren competitie van het Duitse Kreuth werd er vanmiddag ook een Grote Prijs verreden. Hier ging de winst naar Justine Fehn die voor Duitsland de overwinning op naam wist te schrijven. Zij deed dat met haar Ciao Bavaria (v. Chambertin) met een foutloze ronde in 47.91 seconden. Daarmee bleef ze in deze zeskoppige barrage als enige combinatie foutloos in deze 1m45 rubriek.

Een tweede plaats was er voor de Oostenrijker Felix Koller en zijn Captain Future 3 (v. Cristallo) die hier in 41.23 seconden door de finish kwamen, maar daarbij wel 4 strafpunten moesten noteren. Ook de Koreaan Manjun Kwon en zijn Coral Springs (v. Ard VDL Douglas) noteerden met 47.26 seconden een snellere tijd dan de nummer 1, maar helaas moesten ook zij het veld verlaten met 4 strafpunten. Het tweetal eindigde daardoor op een derde plaats.

De Duitser Wolfgang Puschak en zijn KWPN-er Edgar 51 eindigden met 4 strafpunten op een vierde plaats, gevolgd door de Oostenrijkse amazone Catrin Glötzer Thaler en haar Hocus Pocus 6 met wie ze 8 strafpunten noteerde en zo op de vijfde plaats eindigde.

Klik hier voor alle resultaten