Griet Geysen domineert met ijzeren vuist tijdens LRV indoor Meeuwen

Griet Geysen domineert met ijzeren vuist tijdens LRV indoor Meeuwen
In Meeuwen ontving de lokale LRV organisatie het Limburgs publiek voor zijn indoor wedstrijd afgelopen weekend. Griet Geysen en Hanky Panky vh Ijzeren Lindenhof sprongen er in de voormiddag naar de overwinning. Slechts drie combinaties haalden de barrage in de klasse M. Geysen wist als enige de teller op nul te houden en dat in een recordtijd van 33,60 seconden. Jente Bormans en Variant H volgden op de tweede plaats met één springfout. Leen Geert en Darwin uit Grote Brogel strandde op de derde stek.

De top vijf werd afgewerkt door Silke Didden (Elegant vh Dingenhof) op vier en Ann Ielen (Kyra vh Dingenshof) op vijf. Beiden met één springfout in de basisomloop.

Ook in de tweede omloop van de klasse M was de Diependbeekse amazone, Griet Geysen niet te stoppen. Geysen en Hanky Panky vh Ijzeren Lindenhof grepen opnieuw de winst. Een foutloze omloop in 42,88 seconden gaf het duo net geen vijf seconden voorsprong op Leen Geert met Darwin. De combinatie kruiste de eindmeet in 47,69 seconden. Jente Bormans volgde op de derde plaats met een tijd van 43,92 seconden. Helaas tikte het duo ook een balk uit de lepels.

De top vijf werd vervolledigd door THomas Symons (Esteban Van Waerde) op vier en Bart Kauffmann (Halina van de Dykhoeve) op vijf.

Klasse L

1. Leen Geysen - Why Not
2. Marth Vanrusselt - Ikara Van de Geeneinde
3. Evi Hendrix - Isolde van de Kievietsdriessen

1. Marth Vanrusselt - Ikara Van de Geeneinde
2. Griet Geysen - Honolulu ijzeren Lindenhof
3. Tine Oosterbosch - Wodan L

Klasse B


1. Eline Craninckx - Danessa van de Herenwijer
2. Jan Deckers - Kalypso
3. Els Martens - Wivanti

1. Celine Swinnen - Hydro Hoendrikerveld
2. Tine Daenen - Cooper Z
3. Nick Vranken - Maartje van het Heidehof