Gregory Wathelet moet enkel Frank Schuttert voor zich dulden in Grote Prijs Sentower Park

Gregory Wathelet moet enkel Frank Schuttert voor zich dulden in Grote Prijs Sentower Park
Gregory Wathelet was vandaag niet te stoppen op het Sentower Park. In de 1.45/1.50m Grote Prijs kwamen in totaal 64 combinaties aan de start in Opglabbeek.  Niet minder dan 15 duo's verschenen opnieuw aan de start in de barrage. Uiteindelijk hielden er 11 combinaties het hout in de lepels in deze tweede fase.

Eerder vandaag won Gregory Wathelet reeds de finale voor de zevenjarigen. Ditmaal moest hij Frank Schuttert voor zich dulden. De Nederlandse springruiter snelde naar de overwinning met de 9-jarige Casall-dochter, Beautiful Red. Het duo klokte foutloos af in 35,27 seconden en bleef zo slechts één honderste van een seconde voor op Gregory Wathelet.

Wathelet rekende op de 10-jarige BWP-hengst, Iron Man van de Padenborre (v. Darco). Het duo bleef met zijn timer onder de 36 seconden voor op Maelle Martin in het zadel van de SF-ruin, TEmpo du Plix (v. Conterno Grande). Een trio Nederlandsers volgden buiten het podium met Vincent Voorn op kop. Voorn strandde op de vierde plaats met Explosion (v. Applaus).

Stefanie van den Brink volgde haar landgenoot op in het zadel van Baronescha (v. Verdi). Voor België spronngen verder nog Fabrice Galdini (Jealousy, v. Lord Z), Frederic Vernaet (Just A  Gamble, v. Toulon), Yves Awouter (Carisma Von Hary Z, v. Clinton II) en Maarten Driessen (Jenco DW, v. Calvaro) in de prijzen.

Klik hier voor de resultaten