Gregory Wathelet en Jerome Guery op vijf en zes in Saut Hermes

Gregory Wathelet en Jerome Guery op vijf en zes in Saut Hermes
De avondrubriek in Saut Hermes was een vijfsterren rubriek met accumulator die werd gewonnen door Patrice Delaveau en zijn merrie Vestale de Mazure HDC (v. Landor S). Zij wisten naar 65 punten te rijden met de snelste tijd van 43.77 seconden.

De Duitser Felix Haßmann eindigde zo op een tweede plaats in het zadel van de Lilith zoon Balzaci met wie hij een tijd noteerde van 44.42 seconden. Ook zijn landgenoot Philipp Weishaupt wist met Belo Horizonte (v. Baloubet du Rouet) van het hout te blijven en noteerde zo in 44.68 seconden nog een derde plaats.

Voor Frankrijk zien we dan op een vierde plaats Philippe Rozier met Reveur de Kergane (v. Hornet Rose) in 44.93 seconden, terwijl Gregory Wathelet met zijn MJT Nevados S (v. Calvados Z) in 45.08 seconden de vijfde plaats pakt.

Jerome Guery volgt dan op een zesde plaats met zijn BWP-er Jupiter VG (v. Pommeau du Heup) in 46.10 seconden. Voor Nederland zien we op een tiende plaats Marc Houtzager met de KWPN-er Sterrehof's Edinus (v. Padinus) die in 55.98 seconden ook foutloos rondkwamen.

Klik hier voor alle resultaten