Girl power op Indoor Jochri dankzij Astrid Rooms en Ann Verdoodt

December 12, 2017

Op zondag wist de Oost-Vlaamse Astrid Rooms de concurrentie achter zich te houden tijdens de Indoor Jochri. Astrid Rooms sprong naar de overwinning in de 1.25m hoofdrubriek. Samen met de zevenjarige Tangelo van de Zuuthoeve -nazaat, Kitile Horta snelde Rooms naar de overwinning in 25,65 seconden.

Ze bleef zo nipt voor op Lucien Dewachter op de rug van Katlanparflam vd Kleyenberg (v. Atlantic). Ook Dewachter hield de timer onder de 26 seconden.

Steven Van Rossem volgde op de derde plaats met onder het zadel de 9-jarige Bentley vd Heffinck -dochter, Ibritt van ‘t Epenveld. Net buiten het podium volgde Dorien Berkers met Argos van Hof ter Naillen. Steven Van Rossem vervolledigde de top vijf in het zadel van Koriana van Klapscheut.

Ook de 1.20m hoofdrubriek op zaterdag werd gewonnen door een amazone. Ann Verdoodt hield de concurrentie op een ruime afstand in het zadel van Domi van het Perreveld (v. Kashmir van Schuttershof ). Het duo klokte foutloos af in 24,33 seconden en bleef zo ruim drie seconden voor op Bart Van derstraeten met Cibab du B&A.

In totaal hielden vijf combinaties het foutloos in de barrage. Wim Van Damme (JApitano van ‘t Verahof) volgde op de derde plaat voor Paulien De Pauw met Qaiquiri droeshout. Jody Bosteels vervolledigde de top vijf met Quilato.

Klik hier voor de uitslagen