Gilles Nuytens grote winnaar op Zilveren Spoor

Gilles Nuytens grote winnaar op Zilveren Spoor
Op het Zilveren Spoor werd er een CSI verreden vanmiddag. Daar zien we in de 1m35/ 1m40 rubriek een overwinning voor Gilles Nuytens en zijn Elando CT met wie hij hier in een tijd van 32.37 seconden naar de winst wist te rijden. Hij bleef daarbij voor op de Nederlander Collin Zwartjens en zijn Ellisimo die hier een tijd wisten te noteren van 35.82 seconden en zo op de tweede plaats eindigden. De verdere top vijf bestond uit de Belgische ruiters, met een derde plaats voor Louise Losfeld die haar Asjemenou met wie ze rondkwam in een tijd van 35.22 seconden en 4 strafpunten. Camille Gerard noteerde nog een vierde plaats met Jedam, gevolgd door een vijfde plaats van Axel Vandoorne en zijn Baileys Louis.

1m30 ook voor Gilles Nuytens

Opnieuw was het Gilles Nuytens die de winst noteerde, ditmaal met zijn Mama Mia Picobello Z die hij naar een tijd van 61.98 seconden wist te sturen. Voor Delphine Kindt was er met Santiana HZ een tweede plaats in 71.51 seconden, terwijl ze ook de derde plaats op naam schreef met Abercrombie in 75.79 seconden.

U25 1m35

Slechts vier combinaties kwamen aan de start in deze rubriek, waar het Loic Cannaert was die de winst noteerde in het zadel van Donna Doria Z in een tijd van 35.41 seconden. Ook hier was er voor Gilles Nuytens een prijs met een tweede plaats met Jade S die hij rondstuurde in 32.09 seconden. Thibault Vermeulen eindigde met Oak Grove's Connected op een derde plaats, gevolgd door een vierde plaats met zijn andere paard Baccord du ABNT.

U25 1m30

Voor de U25 werd er ook nog een 1m30 rubriek afgewerkt. Daar was er opnieuw winst voor Gilles Nuytens en Foulon Z die hij voor deze rubriek zadelde en naar een tijd stuurde van 61.23 seconden. Hij bleef daarbij voor op Juliette Losfeld die een tweede plaats noteerde met Gigi Bravour van de Basquita en een derde plaats met Fighting Bravour van de Basquita.

Children 1m25

In het 1m25 voor de Children was het Albert Bruyneel die met Kintus Fravanca de winst op naam schreef in een tijd van 63.56 seconden. Een tweede plaats was er voor Louise Ameeuw en Lover Boy Z, gevolgd door een derde plaats voor Paris Vandousselaere met Caramel Wijngaardhoeve Z.

1m25

Deze rubriek kende haar winnaar in Holly Truelove met Rexter D'Or die ze hier rondstuurde in 66.71 seconden. Daarmee verwees ze Gilles Nuytens nog naar een tweede plaats met Kamirez van Orchid's in 67.81 seconden en was er een derde plaats voor Emme Hendryks met Igor.

1m15 voor Paris Vandousselaere

De beide 1m15 rubrieken waren voor Paris vandousselaere die in 27.64 seconden rond wist te komen met Matcho, terwijl ze in de andere rubriek haar Quitona de la Cour zadelde en rondkwam in 65.39 seconden.