Gill Cools beste Belg op de internationale CSI2* over een hoogte van 1.35m in het Azelhof

Gill Cools beste Belg op de internationale CSI2* over een hoogte van 1.35m in het Azelhof
In het Azelhof staat een internationale 3-daagse op het programma. De laatste proef van vandaag was er eentje over een hoogte van 1.35m met een totaal van 33 starters.

De winst in deze proef was voor Britse Jane Davies en haar Quite Like it (v. Quirado), ze bereikten de finish in een tijd van 30.93 seconden. De tweede plaats in deze proef was voor Braziliaan Caio Carvalho Filho en zijn Ibero Van De Noordheuvel (v. Boris van het Kluizebos), hun chrono tikte af bij een tijd van 30.94 seconden. Het was dus een nek aan nek race met de Britse amazone.




Alhamazani Abdulrahman Mufhid vonden we op de derde plaats met zijn Birgitta (v. Lord Z), hun tijd bedroeg 31.53 seconden.

De 4e plaats was voor de Belgische Gill Cools en haar Winsey (v. Guidam), ze bereikten de finish in een tijd van 32.89 seconden. Plaats 5 was voor opnieuw een Belgische combinatie, deze keer was het Camille Demolie met onder het zadel G Star Du Cartier (v. Cartier van de Heffinck), hun chrono stopte met een tijd van 33.47 seconden.

Andere geklasseerde Belgen waren Niels Bruynseels, Damien Plume, Caroline Di Vittorio en Rik Hemeryck.

Voor meer resultaten klik hier.