Gert Bosmans springt naar de overwinning bij LRV indoor gewest Aarschot-Diest

Gert Bosmans springt naar de overwinning bij LRV indoor gewest Aarschot-Diest
Tijdens de jumping indoor van het gewest Aarschot-Diest dit weekend ging Gert Bosmans met de overwinning lopen in de klasse zwaar. Er ging drie combinaties door naar de barrage maar Bosmans van LRV Herent was de enige die foutloos wist te blijven. Hij ging ook over de eindmeet in 24.54 seconden met Grand Fou (v. Omar). De tweede plaats was voor  Stijn Craessaerts met Hamira van het Roelhof (v. Cicero Z van Paemel) voor LRV Moorsel-Tervuren. De twee hadden een balk in de barrage in een tijd van 33.21 seconden. De top drie werd vervolledigd door Tim Cordemans uit LRV Haasrode-Blanden met een totaal van 8 strafpunten in de barrage in 27.60 seconden met zijn paard Gazelle van het Pallieterhof (v. Denver).

De klasse Midden werd in de voor- en namiddag gereden. In de voormiddag was Paulien de Pauw uit LRV Merchtem de andere te snel af. Zij reed met Daiquiri Droeshout rond de barrage in een tijd van 31.97 seconden. Iets trager kwam Gunther Lemmers over de eindmeet in 33.01 seconden voor LRV Hoeleden met Kwinta van de Bremboshoeve (v. Breemeersen Crescendo). Stijn Craessaerts reed in de voormiddag al in de prijzen in de klasse midden met Crustino vd Vliet Z (v. Crusander Z) en ging door de finish in 35.65 seconden.

In de namiddag de overwinning was voor LRV Assent met Niel Vangelder met Davinge van het Netedal (v. Casmir Z) in een tijd van 31.28 seconden. Dorien Mombaerts kwam op de tweede plaats te staan met Iriya-V (v. Zürich) en stopte de chrono op 32.56 seconden. De derde foutloze in de barrage in de namiddag was Gunther Lemmens terug met zijn paard Kwinta van de Bremboshoeve (v. Breemeersen Crescendo), nu in een tijd van 34.08 seconden.

Klasse licht (voormiddag)

  1. Caroline Decat - Zina Z

  2. Sien Daenen - Boreal D'elle

  3. Ineke Artoos  - Kilimanjaro - V


Klasse licht (namiddag)

  1. Jo Thiry - Lente van't Maailand

  2. Emma Vanvuchelen - Junior Diamant - V

  3. Stephanie Coomans - Lady Chin - V


Klik hier voor alle resultaten van de voormiddag. 

Klik hier voor alle resultaten van de namiddag.