Geoffrey Cobbaut overheerst in Moorsele

Geoffrey Cobbaut overheerst in Moorsele
In Moorsele werd voor het eerst dit jaar in open lucht gesprongen. De 1.40m kleine Grote Prijs was geen 'match' voor Oost-Vlaming Geoffrey Cobbaut. Slechts vier combinaties noteerden een foutloze barrage. Cobbaut en ID 1 haalden de finish het snelst in 45,48 seconden. In de 1.40m GP sprong de combinatie eveneens naar een vierde plaats. Aangezien de proeven uitzonderlijk gewisseld waren, kwamna het 1.40m de 1.25m, ook hier was het Geoffrey die met de winst ging lopen.

Emilie Stampfli volgde op de tweede plaats met Alessa Z. Stampfli stopte de klok in 48,98 seconden en volgde zichzelf op met Brigand des Biez op de derde plaats. De top vijf werd afgewerkt door François Brichart en Edison.

In de 1.25m rubriek op zaterdag sprong Oost-Vlaams springruiter, Geoffrey Cobbaut naar de overwinning in het zadel van Chica de Muze (v. Bamako de Muze). Cobbaut kruiste de eindmeet foutloos in 54,06 seconden en bleef zo Axel Vandoorne ruim één seconde voor. Samen met Bastion bezette Cobbaut eveneens de vierde stek.

Vandoorne volgde op de tweede plaats met onder het zadel Fletcher de Luna (v. Carlsberg). De combinatie klokte foutloos af in 55,80 seconden. Frederik Cattebeke strandde op de derde plaats met Cassano Z. De top vijf werd afgewerkt door Dylan Ringot en Vista d Honvault.

1.15m

  1. Axelle Georges - Berenice

  2. Antoine Goffin - Celebert

  3. Sarah Verhamme - Don't Touch Me Z


1.05m

  1. Thibaut Be Haegel - Verdine

  2. Dylan Ringot  - Copacabana

  3. Helen Stewart - Curmeeta


KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN