Geoffrey Cobbaut niet te stoppen bij stal Hulsterlo

Geoffrey Cobbaut niet te stoppen bij stal Hulsterlo
Op vrijdag en zaterdag waren de Oost-Vlaamse springruiters te gast in Stal Hulsterlo te Meerdonk. In de 1.25m Grote Prijs op zaterdag bleek Geoffrey Cobbaut de concurrentie te snel af met de 9-jarige bentley vd Heffinck -merrie, Ithika. De combinatie snelde naar de overwinning in 43,21 seconden en was zo ruim één seconde sneller als Femke De Graaf.

Op de rug van Joker Van de La Rosteehoeve (v. Faldiano) stopte de amazone de chrono in 44,48 seconden. Sandra Buytaert en Jeneration Pin (v. Kannan) vervolledigde het podium in 45,07 seconden.

Cobbaut gunde de overige deelnemers maar weinig kansen. Zo vervolledigde hij alleen de top vijf. Samen met Cinderella Z haalde hij de vierde plaats. Met onder het zadel Uomini volgde hij op de vijfde stek.

Ook op vrijdag was er geen stoppen aan Cobbaut. De Oost-Vlaming haalde in de 1.20m rubriek de winst met Ithika. Ditmaal sprong hij eveneens naar de tweede plaats. Hij volgde zichzelf nipt op in het zadel van Gigi Van het Polderhof (v. Kashmir Van Schuttershof  ).

Koenraad Bauters volgde op de derde plaats met Cimara terwijl Karen Oris (Alaska vh Waterschoot Z) net buiten het podium op de vierde plaats strandde. Walter Lelie (Electra van 't Dauwhof) vervolledigde de top vijf.

Verder winnaars

1.15 - Bart Meerschaert - Jenna van 't Klavertje Vier
1.10 - Hanne Van Linden - Excellance
1.05 - Gio Teirbrood - Best-Mix Silence
1.00 - Stephanie Storms - Rolex
0.95 - Delphine de Brabander - Aragon van t Paradijs
0.90 - Axelle De Gent - Himalaya

Klik hier voor alle resultaten