Geoffrey Cobbaut laat zich opvallen tijdens HROV Stal Hulsterlo

Geoffrey Cobbaut laat zich opvallen tijdens HROV Stal Hulsterlo
In Meerdonk op stal Hulsterlo werd vorig weekend de 3-daagse HROV-jumping verreden. Het was een competitie met het kampioenschap voor senioren en nog een aantal nevenproeven.

De eerste dag begon met de 80cm proef en deze werd gewonnen door Kelly Fioole en haar Joske F (v. Tornedo FCS). De tweede proef over een hoogte van 90cm werd gewonnen door Tahnee Corbeel met onder het zadel Fam Fatale (v. Veneur), zij en haar 7-jarige merrie kwamen over de finish in een tijd van 31.97 seconden. De 1 meter proef werd gewonnen door Rani De Doncker en haar Gazelle van Moretus (v. Cicero Z van Paemel). De 1.10m hoge proef werd gewonnen door Astrid Rooms en haar BWP-gefokte Liu Jo van Overis (v. Kashmir van Schuttershof), zij wist ook de tweede plaats te bemachtigen met Elila Terdoorn z (v. Elvis ter Putte).

De paardenproef gereden over een hoogte van 80cm werd gewonnen door Blomme Van Hul met onder het zadel Moonlight. In de 90cm paardenproef waren Marianne De Groote en Waomi-d (v. Cevin) de snelste. De 1m hoge paardenproef werd gewonnen door Daphne Steenssens en haar Evita, ze kwamen binnen in een tijd van 23.57 seconden.

Later op de dag vond de 1.10m proef plaats en in deze was Jolien Van den Broeck de snelste met haar Louisiana De Wiqui (v. Darco). Deze combinatie kwam over de finish in een tijd van 26.27 seconden. De 1.20m proef en de troosting van het kampioenschap voor senioren werd gewonnen door Geoffrey Cobbaut en zijn Cinderella Z (v. Cento Lano), de tweede plaats was voor Vermeir Steven en zijn Iranja Van De Kapelhoef (v. Quadrillo). Plaats 3 was voor Kelly Vercauteren en haar Ginkepi van de Rhamdia Hoeve (v. Nabab de Reve).

De 1.15m proef werd gewonnen door Dylan De Rijcke en zijn Faro Van het Calsterhof.

Voor verdere resultaten klik hier.