Gedeelde winst tijdens GP Stoeterij Gravenbos.

Gedeelde winst tijdens GP Stoeterij Gravenbos.
Op zondag mochten twee combinaties zich tot winnaar kronen van de HGVBB Grote Prijs te Stoeterij Gravenbos. In Humbeek reden zowel Danny Van Es als Lucien De Wachter naar de overwinning.

Danny Van Es en Cliffhanger Vm Z (v. Clinton) noteerde de zelfde chrono als Lucien De Wachter in het zadel van de evenens Clinton-nazaat, Eir van de Tombeele.

Het podium werd afgesloten door de kersverse nieuwe HGVBB amazone kampioene, Nathalie Geeraerts. Samen met Gaea was ze de traagste foutloze combinatie in de barrage.

Met onder het zadel Zico V. wist Danny Van Es  zich eveneens te kwalificeren voor de barrage. Het duo strandde uiteindelijk op de vierde plaats. De top vijf werd afgewerkt door Robynn Gruwe met Poesie de Vizy.

Van Es won op zaterdag de 1m20 reeks met Zico V onder het zadel. Bert Panneels en Or La Loi eindigden op de tweede plaats. Op de derde plaats kregen we opnieuw Van Es met Go For It Ninohorse.

In de 1m15 reeks ging de winst naar Ellen De Swert en Cantchelaro. Van Es werd tweede met Zico V en derde met Go For It Ninohorse. Brent De Wachter en Winsome's Victory wonnen de 1m10 reeks.

Klik hier voor de uitslagen.