Gaudiano is de snelste in openingsrubriek Hong Kong

Gaudiano is de snelste in openingsrubriek Hong Kong
Op de Longines Masters van Hong Kong werd zonet de eerste rubriek van het weekend gereden. De tribunes liepen al aardig vol voor deze 1m45 rubriek die rechtstreeks tegen de klok gereden werd. Voor aanvang van de proef werden er verschillende combinaties al favoriet naar voren geschoven.

Uiteindelijk was het ook één van die topfavorieten die de overwinning op zijn naam kon schrijven. Gaudiano bleek met de 9-jarige KWPN ruin Einstein (v. Clinton) alle concurrentie te snel af. Deze combinatie klokte af in 61,55 seconden. Hiermee deden ze beter dan Jane Richard Philips en Izmir vd Baeyenne (v. Kashmir van Schuttershof) die op de tweede plaats eindigden. Zij overwonnen het parcours zonder springfouten en finishten in 62,10 seconden. Gerco Schröder en de 10-jarige KWPN merrie Glock's Debalia (v. Numero Uno) vervolledigden de top drie.

De Australische ruiter Billy Raymont nam met Oaks Redwood (v. Asb Conquistador) de vierde plaats voor zijn rekening. Zij sprongen een foutloze omloop in 64,44 seconden. Ping).Yang Hsieh en Just Energie vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten