Fun Again en Bingo Ste Hermelle springen naar de winst in de derde manche PAVO Hengsten competitie

Fun Again en Bingo Ste Hermelle springen naar de winst in de derde manche PAVO Hengsten competitie
Niet alleen de Animo Cup finales lokken het publiek naar het Sentower Park in Opglabbeek deze week. Op zaterdag avond strandde de PAVO Hengsten competitie er voor zijn derde manche.

Omstreeks 23 uur kwamen de 7-jarigen aan de start. Slechts vier combinaties kwalificeerden zich voor de barrage, alle combinaties bleven daarbij foutloos.

Guy Janssens en Fun Again (v. Indoctro) noteerde de snelste tijd in 39,74 seconden met één springfout. Jan Van Dyck volgde op de tweede plaats in het zadel van Eristoff van de Zuuthoeve (v. Ogano Sitte) na een omloop in 40,24 seconden.

Zangersheide kleurde de derde plaats met Mike Van Olst en Cooper I Z (v. Chellano Z). Deze combinatie sprong tijdens de eerste manche naar de overwinning.

 

Walter Lelie (El Torreo de Muze, v. Taran de la Pomme) en Roy Van Beek (Farfan) vervolledigde de top vijf.

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN 7-jarigen

Bij de 6-jarigen sprong Rodrigo Bass naar de overwinning met Bingo Ste Hermelle (v. Number One d'Iso Un Prince). Jeroen De Winter en Leandro VG (v. Gitano V Berkenbroeck) volgde op de tweede plaats.

De Winter en de zoon van Corsica Vg Z (v. Chellano Z) won voordien al de tweede manche van de Hengsten competitie.

Pieter Kenis volgde op de derde plaats met Le Bleu Diamond van t Ruytershof (v. Plot Blue). Normaal wordt de hengst uitgebracht door Jan Vermeiren.

Dennis Caubergs (Luxor vd Coninckshoeve, v. Elvis ter Putte) en Kurt De Clercq (Di Cantero van Ter Hulst Z, v. Diamant de Semilly) volgden op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN 6-jarigen