Flanders Horse Event ook dit jaar gegarandeerd topsport en entertainment

Flanders Horse Event ook dit jaar gegarandeerd topsport en entertainment
Binnenkort is het weer zo ver, een van de mooiste evenementen van het jaar in ons Belgenland. Van 2 tot en met 6 augustus zet Stoeterij D'Heybocht in Beervelde opnieuw zijn deuren open voor de organisatie van Flanders Horse Event 2017, ook wel bekend als 'Jumping Beervelde'.

Ook nu worden toeschouwers verwend met prachtige springproeven zoals de CSI**, CSI*** (ook 6- en 7-jarigen), alsook een speciale showclass gericht op de amateur en/of onervaren ruiter en de Battle of the Clubs, waarbij teams van telkens 4 ruiters het tegen elkaar opnemen in een helse strijd voor de felbegeerde wisselbeker. Zo wist de Belg Thierry Goffinet vorig jaar een eerste plaats te bemachtigen met zijn Zangersheide ruin Artuur Jh Z (Andiamo x Baloubet du Rouet) in de spannende CSI*** Masters, over een hoogte van 1.50m. Verder zullen ook dit jaar ongetwijfeld weer prachtige veulens te zien en te koop zijn tijdens de Belgian Warmblood Foal Auction. Ook wie zichzelf of zijn gasten wil trakteren op een gezellige avond vol sensatie en dit in een prachtige setting, is hier aan het juiste adres.

Naast het gebeuren in de arena, is er ook tal van randanimatie voorzien voor jong en oud. Dit onder andere in de vorm van vele standen en culinair genot. Natuurlijk mag ook een feestje niet ontbreken, en dit allemaal met gratis toegang! Zeker en vast een niet-te-missen evenement!